O antigénových testoch

Aj v tomto období po uplynutí hlavných pandémických vĺn, majú antigénové testy svoje zastúpenie a opodstatnenie v používaní. Testy, pomocou ktorých vieme potvrdiť alebo naopak, vylúčiť výskyt vírusu v našom tele. Vírusu, ktorý vie poriadne potrápiť, vyznačuje sa u každého inými príznakmi, spravidla vysokou teplotou, chrípkovými stavmi a problémami s dýchacou sústavou. A práve to nechceme, dostať sa do pokročilejších štádií tohto ochorenia, trpieť sťaženým dýchaním a podrobiť sa náročnejšej a komplikovanejšej liečbe z dôvodu, že sme nepodchytili a neidentifikovali prvotné príznaky.

negatívna výsledok antigénového testu

Antigénové testy nám v prípade príznakov chrípkových ochorení, ktoré môžu byť sprievodným znakom výskytu koronavírusu, dajú rýchlu odpoveď, či ide o daný typ ochorenia. Pacienti sa takto dokážu ihneď zariadiť, doplniť si potrebné lieky a vitamíny a liečiť sa v domácom karanténnom prostredí, bez toho, aby sa pohybovali na pracovisku, po supermarketoch či iných verejných miestach a šírili tento druh ochorenia. Rýchlosť šírenia koronavírusu pred dvomi rokmi bola závratná, v časoch, kedy sme neboli chránení očkovacou látkou. V súčasnosti by mal byť priebeh ochorenia jednoduchší, aj keď môže určitých jednotlivcov potrápiť. Následky koronavírusu spred roka a dvoch, tragické konce v nemocniciach, poznáme všetci.

otestujte sa

Takže, zakúpením antigénových testov, určíte výskyt koronavírusu včas a vyhnete sa prípadným možným komplikáciám. Antigénové testy si môžete objednať u nás v požadovaných kusoch, alebo si môžete zakúpiť celé balenia. Vo vnútri nájdete detailný popis krok za krokom na aplikáciu testu. Test vykonáte pokojne aj u vás doma v pohodlí domova a v priebehu niekoľkých minút sa vám zobrazí pozitívny alebo negatívny výsledok testu. Výsledok testu určuje počet sfarbených prúžkov. Jednoduché a rýchle prevedenie. Ideálne je mať ich hneď niekoľko vo vašej domácej lekárničke. Vhodné pre všetky vekové kategórie na osobné použitie. Cena antigénových testov je prístupná pre bežných spotrebiteľov.