Schoeller Allibert – Plastové palety

Platové palety https://www.schoellerallibert.com/sk/products/pallets/ aká je ich budúcnosť? Nahradia drevené palety? Podľa mňa áno. Majú v sebe potenciál prekonať staré známe drevené palety, ktoré na rozdiel od platových nedisponujú vlastnosťami ako palety od spoločnosti Schoeller Allibert. Drevené palety- ťažké, ľahko sa zlomia a musia sa ošetrovať aby ich nenapadli škodca. Plastové predstavujú budúcnosť v udržateľnosti, výdrži a starostlivosti. Prekonávajú drevené palety vo všetkých smeroch. Spoločnosť Schoeller Allibert predstavuje plastové palety pre tie najnáročnejšie priemyselné štandardy.

plastové palety

V ponuke je viacero druhov a veľkostí paliet, ktoré uspokojí nie jedlo logistické oddelenie. Kvalita zaručená. Materiál je z recyklovaného druhu plastu a tým spoločnosť prispieva k zelenšej budúcnosti. Plast, ktorý sa využíva je odolnejší voči zlomeniu ako iné plastové palety. Palety vydržia dlho, sú z ľahkého materiálu a ponúkajú bezpečné prevážanie tovaru. Na výber sú menšie, ale aj väčšie či dokonca upravené podľa vašich predstáv. Medzi najobľúbenejší modely patrí RackPal a H1.

plastová paleta

K dispozícii sú tri varianty podľa hmotnosti – light, medium a heavy. Okrem logistiky sa palety využívajú v potravinárskom priemysle, automobilovom, stavebníctve, ale aj v domácnosti, ako súčasť nábytku alebo ako dekorácia industriálneho štýlu. Tieto palety sú ekologickejšie pre našu planétu.

Sú trvácne a z dlhodobého hľadiska dokonca aj úspornejšie. Výhodou plastu je odolnosť voči škodcom, na rozdiel od drevených. Pri variante light sú neuveriteľne ľahké a majú vysokú nosnú váhu. Všetky varianty sú dobre uskladniteľné a jednoduché na čistenie. Možnosť prenajatia paliet je alternatívna možnosť, ak nechcete vyhadzovať veľké peniaze za palety, ktoré raz použitie. Preto tu je program prenájmu plastových paliet a kontajnerov. V prípade záujmu o prenájom je k dispozícii model 1200×800 z radu Maestro.